Çiğli Panjur Firması

Çiğli Panjur Firmaları

Çiğli panjur firması aramalarında ön sıralarda olmayı hedefimize koyduk. Firmamız, camlama sistemleri ve motorlu panjur imalat ve montaj ile Çiğli panjur firmaları işlerinizde faaliyet göstermektedir. Mevcut pencerelere ve yeni konut inşaatlarında panjur uygulamaları yapılmaktadır. Pratik ve teknolojik kullanım sistemleri ile alüminyum panjur da kampanya!!! Panjur modern… Estetik ve uzun ömürlü yapısı ile güvenle kullanılan bir yapı malzemesidir.

Çiğli panjur sistemleri
Çiğli panjur motor sistemleri

Çiğli konut tipi panjur işlerinde deneyimli personel kadromuz ile yorulmadan güzel işler ortaya çıkarmak için uğraşıyoruz. Panjur klasik bir yapı malzemesidir. Tarih boyunca güvenlik kaygısı konutların kapı pencerelerinin kapatılması ile ilgili ürünlerin gelişimine etki etmiştir. Kepenk, demir korkuluk ve elbette panjur günümüz modern konutların vazgeçilmez ürünü…

Çiğli motorlu panjur
Çiğli motorlu panjur sistemleri

Firmamız ücretsiz keşif hizmeti vermektedir. 0 544 972 36 37 keşif için kullanabileceğiniz numaramızdır. Motorlu panjur, kumandalı panjur, otomatik panjur, dıştan takma kutulu panjur, gizli kutu panjur, monoblok kutulu panjur ve garaj panjuru(garaj kepenk sistemleri) ihtiyaçlarınıza kaliteli marka ürünler ile uygun fiyatlara cevap veriyoruz.

Çiğli Panjur Modelleri

Panjur modelleri bir çok kritere göre belirlenmektedir. Sırası ile Çiğli panjur modelleri konusunu ele alalım.

1- Kutu Sistemlerine Göre Panjur Modelleri : Kullanılan kutu sistemlerine göre modeller belirlenebilir. Seçilen kutu sistemi inşaat tasarlanırken belirlenir.

çiğli panjur ödeme seçenekleri
çiğli panjur ödeme yöntemleri

A- Gizli Kutu(detay) Panjur Modelleri : Gizli kutu sistemi üzeri sıva ve boya ile kapatılır. İşlem tamamlandığında bina ile bütünlük sağlar.

a- Boardex demir ile kutu sistemi : 20×30 veya 20×40 galvanizli kutu ile karkas yapılır. Karkas üzeri boardex malzeme ile kaplanır. Böylece tuğla aşamasında takılabilecek hazır kutu oluşturulmuş olur.

b- Hazır Yerli Köpük kutu : Yerli köpük kutu sisteminde, kutunun üstü ve yanları mdf veya kontraplak ile kapatılır. Önü ve arkası beyaz köpük ile üretilir. Sıva ve boya ile binaya uyumlu hale getirilir.

c- Hazır İthal Köpük kutu : Hazır ithal köpük kutu sisteminde, içerisi çelik halatlar ile döşeli ve üzeri sert poliüretan köpük ile kaplıdır. İthal köpük kutu sisteminde kutunun her tarafı köpük sistemi ile kaplıdır. Boya ve sıva ile üzeri kaplanır.

B- Dıştan takma Kutu Panjur Modeli : Kutu tamamen alüminyum malzemeden üretilmiştir. Kurulumu çok basit olduğu gibi arıza anında müdahale etmek çok basittir. İstenilen Ral renklerinde boyanabilir. Ahşap desenlerde takılabilir. 

Çiğli panjur modelleri

C- Monoblok Pvc Panjur Kutusu : Plastik malzemeden üretilir. Ana üretim rengi beyazdır. Kutu ebatları kapı ve pencereler ile uyumlu sistemdir. Motorlu ve makaralı sistemler uygulanabilir. Bu kutu sistemi doğrama ile beraber takılmaktadır.

2- Kumanda (Yönetim sistemleri) Şekline Göre Panjur Modelleri : Açma kapama şekilleri makaralı ve motorlu olarak belirlense de artık son zamanlarda motorlu tercih edilmektedir.

a- Motorlu Panjur Modelleri : Panjur kullanımına pratikleştiren motorlu yönetim artık tüm panjur işlerinin vazgeçilmezidir.  Becker, Somfy ve Mosel motorları ağırlıkla kullanılır. Her marka motor kendi içerisinde kalite farklılıkları vardır. Kumandalı ve butonlu olarak seçilebilir.

3- Panjur Lamellerine Göre Panjur Modelleri : Kullanılan lamel sistemleri plastik ve alüminyum olarak mevcuttur.

Çiğli kumandalı panjur

Çiğli Panjur Fiyatları

Çiğli panjur fiyatları değerlendirmesi bir çok kritere bağlıdır. Sırası ile bilgilerinize sunalım.

Motorlu Alüminyum dıştan takma panjur    :  440,-TL/m2

Motorlu alüminyum gizli kutu panjur           :  400,-TL/m2

Monoblok kutu alüminyum motorlu panjur :  400,-TL/m2

Klasik Plastik Panjur                                       : 270,-TL/m2

Çiğli panjur fiyatları

Çiğli Panjur Faydaları Nelerdir?

  • Panjur Güneş ışınlarının zararlı etkilerinden mobilyaları ve ev eşyalarını korur.
  • Hırsızlık olaylarına karşı caydırıcı etki yapar.
  • Dışarıdan gelen ses ve gürültüyü engeller.
  • Modern ve estetik yapısı ile yapılara değer katar.
  • Sıcak ve ve soğuk mevsimsel etkileri en aza indirger. Enerji masraflarınızı azaltır.
  • Yağmur suyunun camları kirletmesini engeller.
  • Dolu yağdığında camların kırılmasına engel olur.
  • Kalın perde veya stor perde kullanma gereksinimini ortadan kaldırır.
Çiğli panjur 2019 fiyatları

Çiğli Panjur Tamiri Ve Arıza Nedenleri

Mekanizma sistemi, aksesuar grubu, lameller veya kutu sistemleri kaynaklı problemler ortaya çıkabilir. Panjur tamiri ve arıza nedenleri konusunu detayları ile incelememiz gerekir.

1- Çiğli Panjur Motoru Arızaları: Panjur motorları ana elemanlardan birisidir. Bir kaç sebepten arızalar ortaya çıkar.

a- Motor üretim kaynaklı arızalı çıkabilir. 5 yıl garanti kapsamında olan motorlar yerinde tespit ile değiştirilebilir. Arıza ortaya çıktığında kesinlikle müdahale etmeyin. İlgili firmayı çağırınız.

b- Motor elektrik sebepli arıza yapabilir. Elektrik akımı dengesizlikleri devre yanmalarına sebep olabilir. Motoru bu durumda daha fazla zorlamayınız.

c- Panjur çalışırken önünde unutulan herhangi bir eşya problem çıkaracaktır. Panjur aşağı doğru çalışmak isteyecek ve inemeyince zorlanacaktır. Bu durumda motor ısınıp yanabilir veya arıza çıkarabilir.

d- Panjur kilitleri(fişek sürgü kilidi) takılı iken çalıştırılırsa arıza ortaya çıkarır.

Panjur motor arızalarına kesinlikle siz müdahale etmeyin. Konusunda uzman personeli bekleyiniz.

2- Çiğli Panjur Makarası arızaları: 

Makara eski sistem plastik panjurlarda kullanılsa da yinede hala tercih edilebiliyor. Makara plastik malzemeden üretildiği için kırılabilir. Makara içerisinde yaylı mekanizma bozulabilir. Panjur makara ipi özelliklerini kaybedip çürüyebilir.

Çiğli motorlu panjur fiyatları

3- Panjur Aksesuarları kaynaklı Sorunlar: Panjur bağlantı askıları kopabilir. Bu basit bir değişim işlemidir. Ancak yinede panjur kutusu açılacak ve panjur lamelleri sökülüp yeniden takılacaktır. Panjur stoplama kırılır ise lameller içeriye kaçacaktır. Panjur ipi çıkış parçası bozulabilir ise ipi zamanla keserek koparabilir. 

 

Gold Cam Balkon tarafından yayımlandı

İzmir ve Ege Bölgesinde katlanır cam balkon ve sürgülü cam balkon imalat ve montaj işleri yapıyoruz. Asaş cam balkon, Vizyon cam balkon ve Gold Cam balkon markalarının bayiliğini sürdürüyoruz. İzmir Gold cam balkon olarak kaliteli, marka ve yenilikçi ürünlerin takipçisiyiz. 20 yıldır taahhüt sektöründe faaliyet gösteriyoruz. Motorlu panjur, sineklik, alüminyum doğrama sistemlerinin satışını yapıyoruz.

Yorum bırakın