Cam Balkona Sineklik Takabilir Miyim?

Cam Balkona Sineklik Olur Mu?

Cam balkona sineklik takabilir miyim? sorusunun cevabı sorunun arka planında ki gelişmelere bağlıdır. Evet genel olarak cam balkona ( katlanır camlama ve bazı ölçülerdeki sürgülü camlama sistemlerine) sineklik takılır. Atlas cam balkon, İzmir ve ilçelerinde katlanır ve sürme cam balkon sistemlerine sineklik uygulamaları ile faaliyet göstermektedir. Cam balkon modellerine göre, cam balkona sineklik olur mu? sorularının cevabını arayacağız. Bu yazımızda sineklik ve cam balkon ürünlerinin buluşmasının doğru yollarını arayacağız. Cam balkon için sineklik aramalarına en doğru önerileri vermek için bu yazımızı hazırladık.

Cam balkon sineklik sistemleri
Cam balkon sineklik takılır mı

İzmir Isı camlı cam balkon ve Kış bahçesi uygulamalarımız için Kış Bahçesi Ve Cam Balkon Ürünleri kelimesine tıklayınız. Katlamalı balkon camlarına sineklik oluyor mu? sorusuna çözümler üzerine düşüncelerimizi paylaşacağız. Soruların başında cam balkona sineklik olur mu? gelmektedir.

cam balkon sineklik
cam balkon sineklik sistemleri

Katlanır Cam Balkon Sistemlerine Sineklik Uygulanır Mı?

Cam balkon (katlanır veya sürmeli) yaptırmaya karar verdiniz. Güvendiğiniz bir firma ile anlaşıp işlemleri başlatacaksınız. Tam bu aşamada (cam balkon imalat ölçüsü alınırken, eğer sineklik yaptırmayı planlıyor iseniz belirtmelisiniz. Çünkü ölçü alan uzman personel sineklik detaylarını göz önünde bulunduracaktır. Şimdi katlanır camlama sistemlere sineklik nasıl takılacağını maddeler halinde inceleyelim.

Katlanır cam balkon sineklik tülleri sineklere – böceklere yönelik veya kedilerin parçalamasına imkan vermeyen sineklik tülleri olarak sınıflandırılır. Neler yapyoruz kapsamlı öğrenmek isterseniz tıklayabilirsiniz. https://atlascambalkon.wordpress.com/ . Katlanır cam balkon sineklik uygulaması sonradan uygulanmak istediğinde maliyeti 250-600 TL arasında değişmektedir. Katlamalı cama sineklik, pliseli, stor ve dışa açılır sineklik sistemleri uygulanabilir. Sürme camlama sineklik takılabilmesi mümkündür. Sineklik çeşitleri, pileli ve stor sineklik takılabilir. Cam balkon için sineklik elbette bazı durumlarda mümkün olmamaktadır. Balkona sineklik nasıl yapabilirim sorusunun cevabı verilecek olursa sisteme tam uyumlu bir sineklik yapmak için işin başından kurgulamanın yapılması gerekmektedir.

1- Cam balkon demir önüne takılmış ise

2- Küpeşte önüne takılmış ise (ve boydan cam balkon yapılmış ise)

Cam balkona sineklik takılır mı? Evet takılır, iyi planlama ile estetik görünüm elde edilebilir. Aşağıda incelemeye devam edelim.

1- Pliseli Sineklik Sistemleri : Katlanır sistemlerde iki türlü takılmaktadır. Geniş ölçülerde (250 cm – 300 cm) pliseli perde ortada birleşmektedir. Sağa ve sola toplanan pliseli sineklik sistemini takmak için dıştan 20×40 alüminyum kutu dönmek gerekmektedir. Dönülen alüminyum kutu katlanır kanat açıldığında dış tarafta gereken 2,5 cm’lik mesafe için gereklidir. Pliseli sineklik ortada mıknatıs ile birleştirilmektedir.Burada ortaya çıkan temel sorun çok geniş balkonlarda birkaç parça yapılacak olan sineklik sisteminin birleşim yerlerinde fazladan hat-çizgi oluşmasıdır. Cam balkon İzmir uygulamaları hakkında bilgilenmek için linke tıklayabilirsiniz;   sineklik sistemlerini başarı ile tamamlamaya gayret ediyoruz.

sürmeli cam balkon pileli sineklik
katlanır camlama sineklik pliseli

Cam Balkon Pliseli Sineklik Özellikleri

1- Pliseli sineklik kışın toplanarak yok imajı sağlanır.

2- Geniş açıklıklarda ortada mıknatıs sistemi ile birleştirilebilir.

3- Pliseli sineklik temizliği sık aralıklar ile yapılmalıdır. Aksi takdirde arada biriken tozlar çamurlaşır ve sinekliğin çalışmasını engelleyebilir.

4- Pliseli sineklik sürgülü camlama sistemlerinde bazen kurtarıcı olmaktadır.

cam balkon sineklik takılır mı
cam balkon sineklik sistemleri

Yükseklik ölçüsü pliseli sineklik sistemleri uygulamalarında çok anlam kazanır. 220 cm.’den yukarı ölçülerde pliseli perde takılması sıkıntı oluşturacaktır. Firma olarak tavsiye etmiyoruz. Katlanır cam balkon sistemlerine sineklik uygulanır mı? Evet uygulanır, ancak sakıncaları da olduğu muhakkaktır. Sineklik ile alakalı tam bilgilenmek için firmamıza ulaşabilirsiniz. Pliseli sineklik sistemleri yatay ve dikey olarak çalıştırılır.

sürgülü cam balkona sineklik takılır mı?
katlanır camlama sineklik sistemleri

2- İçe veya Dışa açılır menteşeli sineklik sistemleri : Bu model sineklikte eşit bölünmüş kanatlardan bir adeti (genelde sağda veya solda ilk kanat) diğer kanatlardan ayrı sistem içinde çalıştırılmalıdır. Ayrı çalıştırılan bu cam panel kasasının üzerine 20*40 kutu dönmek gerekmektedir. Çünkü bu kutu ile sinekliğin rahat çalışmasını sağlamak hedeftir. İçe açılım kasa profili ile içeriye açılabilir. Bu sistemde sadece bir adet açılan kanada sineklik takılmaktadır. Aynı zamanda pileli sineklik de rahatlıkla uygulanabilir.

cam balkon sineklik
cam balkon sineklik

Sürme Camıma Sineklik Taktırabilir Miyim?

Sürgülü sistemlerde yukarıda belirttiğimiz gibi 230 cm genişliğe kadar ortada birleşen (sağa ve sola açılan) pileli sineklik takılabilir. Sürgülü camlama sistemlerinde ölçülerin elverdiği ölçüde pliseli sineklik takılmalıdır. Yada üstten aşağıya motorlu çalışan sineklik sistemleri takılabilir. Tabii ki yüksek maliyetlerden dolayı motorlu sineklik ( dikey – yukarı/aşağı çalışan sineklik) talep görmemektedir.

izmir-yesil-renk-surgulu-cam-balkon-sineklik
İzmir yeşil camlı cam balkon sineklik sistemleri

Cam Balkona Sonradan Sineklik Takılır Mı?

Cam balkon yaptırdınız, sineklik ihtiyacınız gelişti. Katlanır camlama yaptırdığınız balkonun genişliği 4 mt.(örnekleme olarak) bu durumda sineklik yaptırmanız mümkün. Ancak sinekliği 2 adet 2 mt.’den yaptırmalısınız. Çünkü sineklik tüllerinin genişlik standart ölçüleri dışıdır. Aşağıda topluca bu konuda bilgi vereceğiz. 2 adet 2 mt’den pliseli sineklik montajı ortada (sırt sırta gelen sineklik kasaları) geniş bir hat oluşturur. Bu durum sizi rahatsız etmez ise sorun yok demektir. Ancak genişlik 250 cm’in aşağısında ise sorun yok pliseli sineklik katlanır camlama sistemine takılabilir. İzmir cam balkon ihtiyaçlarınızda ihtiyaç duyduğunuz sineklik sistemleri için bizi arayabilirsiniz. katlanır balkon sineklik fiyatları 100,-TL’den başlamaktadır.

STOR SİNEKLİK CAM BALKON
cam balkon stor sineklik sistemleri

Cam Balkon İçin Sineklik Yorumları

Bu yazıdan ortaya çıkan sonuçları özetleyecek olursak;

1- Eğer cam balkona sineklik yaptırmayı düşünüyor isek bu konuyu işin en başında ifade etmeli teknik personelden bu konuda öneri istemeliyiz.

2- Katlanır sistemlerde, pliseli ve dışa menteşeli sineklik takılması mümkündür.

3- Sürme sistemlerde genişlik 2 metreye kadar pliseli sineklik cam balkona takılabilir.

4- Sineklik alüminyum profilleri de cam balkon alüminyum rengi ile uyumlu boyanabilir.

5- Kedilerin tırnakları ile tırmalayıp yırtmasına engel olan saç tüller kullanılabilir. Evcil dostlarımız için güvenli gerçek sineklik bilgisi ve ürün bilgisini yakında sizlerle paylaşacağız.

cam-balkon-sineklik-sistemi

cam balkon sineklik

cam balkon sisteminde sineklik bulunuyor mu? Sorusu evet sistemin kendi içerisinde değil ama uygulayıcıların uyarladıkları sineklik sistemleri mevcuttur.

SORULARINIZ İÇİN BİZE YAZABİLİRSİNİZ. Eposta: atlascambalkon@outlook.com

Cam Balkon Kedi Sinekliği

Cam balkon takıldı ve bir şeyi ihmal ettiniz!!! Bazen evden ayrıldığınızda küçük dostunuz balkonda hava almak isteyecek ve bazı ihtiyaçları için vakit geçirecek… Ya da balkondan dışarıyı seyretmeyi çok seviyor. Kediniz için güvenli ve dayanıklı gerçek bir sineklik taktırmak istiyorsunuz… O zaman,

cam balkon kedi sinekliği
cam balkon kedi sinekliği nereden bulurum?
cam balkona sineklik
cam balkon için sineklik

Cam Balkona Sineklik Takabilir Miyim?, balkon camlama sistemlerine sineklik, katlanan camlara sineklik, kırılmalı cam balkon sineklik vs… uzayıp giden soruların doğru cevapları için firmamızı arayabilirsiniz.

 

Gold Cam Balkon tarafından yayımlandı

İzmir ve Ege Bölgesinde katlanır cam balkon ve sürgülü cam balkon imalat ve montaj işleri yapıyoruz. Asaş cam balkon, Vizyon cam balkon ve Gold Cam balkon markalarının bayiliğini sürdürüyoruz. İzmir Gold cam balkon olarak kaliteli, marka ve yenilikçi ürünlerin takipçisiyiz. 20 yıldır taahhüt sektöründe faaliyet gösteriyoruz. Motorlu panjur, sineklik, alüminyum doğrama sistemlerinin satışını yapıyoruz.

Yorum bırakın